Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă va avea loc la Techirghiol

ro

05 Sep, 2016 18:41 2811 Marime text
Peste 150 de sportivi vor disputa locuri pe podium, timp de trei zile, la competiţiile organizate în cadrul celor zece discipline sportive distincte ce vor fi practicate atât pe apă, cât şi pe plajă, la Techirghiol. Competiţiile se vor desfăşura în perioada 10-12 septembrie în cadrul primei ediţii a Festivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă.
 
Evenimentul sportiv se adresează amatorilor de yachting, stand up padle, windsurfing, kitesurfing, aquathlon, caiac, trasul de parâmă, baterea bandulei la punct fix, badminton, volei pe plajă.
 
Festivalul Naţional al Sporturilor Nautice şi pe plajă este inclus de Federaţia Română Sportul pentru Toţi în calendarul competiţional 2016 al evenimentelor programate sub egida celei de-a II-a ediţii a Săptămânii Europene a Sportului.
 
La finalul fiecărei zile competiţionale va avea loc o festivitate de premiere, după care sportivii şi voluntarii se vor bucura de momente de relaxare în cadrul unor evenimente de socializare, pe plajă, la lumina torţelor, agrementate cu muzică, la baza Clubului Nautic Român. Programul artistic din cele trei zile de festival va fi asigurat de Asociația Artacces, Clubul Doors, Comunitatea Elenă din Constanța și Clubul Dance Art.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ion C. 05 Sep, 2016 21:26 Inițativă deosebită a CNR care confirmă valoarea tuturor evenimentelor organizate de conducerea CNR până acum. Vânt bun în vele! Ion Custură.