Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul Mangalia Giulia, cu fusta în cap din cauza vântului

ro

13 Aug, 2011 14:10 1550 Marime text

A îmbulinat-o! Giulia, solista trupei DJ Project, a făcut senzaţie joi seara, pe scena Festivalului Mangalia. Vântul i-a jucat feste, ridicându-i fusta în cap pe toată durata concertului, spre deliciul spectatorilor care i-au admirat chiloţeii. Artista a ţinut mai mult de fustă, decât de microfon. Zgârcită cu apariţiile mult prea sexy prin ziare, Giulia Anghelescu a fost pusă în mare dificultate de vijelia care s-a stârnit joi seara, din senin, la malul mării.

Solista a venit să susţină împreună cu trupa ei, DJ Project, un recital pe scena Festivalului Mangalia şi s-a îmbrăcat într-o rochiţă foarte scurtă, din satin, care de abia îi acoperea partea dorsală. Nici nu a apucat bine să iasă însă din culise, că vântul i-a pus efectiv fusta în cap, spre deliciul fotografilor care au sărit imediat sa-i pozeze bikinii. Nici pe scenă, bruneta nu a fost prea norocoasă. Astfel, pe tot parcursul recitalului, spectatorii au admirat în voie lenjeria neagră şi foarte sexy a solistei, deşi aceasta tot încerca cu disperare să tragă în jos fustiţa minusculă, ţinând mai mult de poale decât de microfon. „Ne-am simţit foarte bine aici, la Mangalia, ca de fiecare dată. Deşi a fost un pic mai frig, publicul ne-a dat toată căldura lui şi a ieşit super", a declarat Giulia, ceva mai încălzită la sfârşitul cântării.

Solista Sylvie, preferata lui Dan Matei Agathon, s-a numărat printre cei care au încălzit publicul joi seara, la Mangalia. Ea s-a îmbrăcat într-un costum de cadână şi a ridicat publicul de pe scaune, în ciuda ploii.

www.click.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii