Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul de Film Rus începe la Casa de Cultură a Sindicatelor (galerie foto)

ro

25 Jan, 2016 18:12 2078 Marime text
Festivalul de Film Rus va începe în aceste momente, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Consulatul General al Federaţiei Ruse la Constanţa, împreuna cu Centrul Rus de Ştiinţă și Cultură Bucureşti, îi invită pe toţi constănţenii la acest eveniment cultural.
 
„Vrem să mulţumim Casei de Cultură care ne-a permis să desfăşurăm aici festivalul. Filmele din această ediţie prezintă starea actuală a cinematografiei ruse. Ele au fost apreciate la mai multe concursuri cinematografice. Am adus la această ediţie şi filme în desene animate pentru copii”, a declarat consulul rus Vladimir Volkov. Precizăm că evenimentul se află la a doua ediţie.

Festivalul va debuta cu proiecţia filmului „Legenda nr. 17“, în regia lui Nikolai Lebedev. Cinefilii vor putea urmări, mâine, filmul „Insolaţia“, în regia lui Nikita Mikhalkov, pe 27 ianuarie, filmul „Alioşa Popovici şi Tugarin Zmei“, în regia lui Konstantin Bronzit, iar pe data de 28 ianuarie,  filmul „Poddubnâi“, în regia lui Gleb Orlov. Festivalul de Film Rus se va încheia pe data de 29 ianuarie, cu filmul „Gagarin. Primul în cosmos“, în regia lui Pavel Parkhomenko.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii