Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie, victimă a unei agresiuni sexuală într-un mijloc de transport în comun. Suspectul, identificat și reținut de polițiști

ro

18 Dec, 2018 15:07 1289 Marime text
Luni, 17 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de agresiune sexuală, asupra unei femei de 50 de ani, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, pe raza sectorului 2.
 
Potrivit Poliției Capitalei, la data de 13 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 11.00,  în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, pe raza sectorului 2, un bărbat necunoscut ar fi atins-o cu palmele în zona coapselor.
 
În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate, acesta fiind condus pentru audieri la sediul subunităţii.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.
 

”Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” - au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii