Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie salvată de vecini după ce fiul i-a dat foc

ro

16 Feb, 2018 22:54 1372 Marime text
Un bărbat din judeţul Caraş-Severin a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, în urma unui conflict, a aruncat benzină pe mama sa şi i-a dat foc. Vecinii au fost cei care au salvat-o pe femeie, relatează România TV.
 
Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a anunţat, vineri seară, că bărbatul se afla la domiciliul său, alături de mamă. La un moment dat, el i-a spus mamei sale să îi caute un act, dar pentru că femeia nu l-a găsit, s-a enervat.

"A început să ţipe şi să-i reproşeze diverse chestiuni, apoi a luat hotărârea să dea foc, atât locuinţei, cât şi mamei sale. A.G.C. s-a deplasat de la domiciliu la o staţie de carburanţi Lukoil, a cumpărat un litru de benzină pe care a introdus-o într-un recipient de doi litri, a revenit la domiciliu şi a aruncat cu benzină pe pieptul mamei sale, apoi cu ajutorul unei brichete a dat foc hainelor acesteia", se arată în comunicat.

Hainele mamei s-au aprins, aceasta a început să ţipe, moment în care au sosit mai mulţi vecini care au intervenit pentru a o salva.

Bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de tentativă de omor şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii