Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie, prinsă în flagrant A cerut 800 de lei pentru a nu controla un container din Spania (video)

ro

17 Jan, 2012 13:59 2190 Marime text

containere.jpgSimona O., de 46 de ani, din Constanţa, declarant vamal în portul Constanţa a fost prinsă ieri, la ora 15.00, în flagrant, de ofiţerii Poliţiei Transporturi Maritime, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi de lucrătorii Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale, în timp ce primea suma de 800 de lei de la un bărbat, de 44 de ani, din Tulcea. În schimbul banilor, femeia ar fi trebuit să nu controleze un container care venea din Spania. Simona O. este cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă.      

Ce spune IPJ Constanţa

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Poliţie Transporturi, în cooperare cu ofiţeri din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, au desfăşurat activităţi specifice, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, ce au avut ca rezultat prinderea în flagrant a lui O.S., de 46 de ani, din municipiul Constanţa, declarant vamal la o agenţie din Portul Constanţa.

Din investigaţii a reieşit că suspecta a pretins şi primit 800 de lei de la D.A., de 44 de ani, din comuna Sarichioi, judeţul Tulcea, cu scopul de a interveni pe lângă organele vamale pentru ca acestea să nu mai efectueze controlul vamal al bunurilor aflate într-un container sosit din Spania.

Faţă de O.S., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au întocmit dosar penal pentru  săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 257 din Codul Penal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii