Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Femeie înjunghiată de un fost iubit, în magazinul Alinei Măgureanu!

ro

28 Apr, 2016 10:38 2106 Marime text
În această dimineaţă, o tânără, în vârstă de 30 de ani, vânzătoare în magazinul Alinei Măgureanu, a fost înjunghiată la locul de muncă de un fost iubit. Medicii sosiţi la faţa locului, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
 
Apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09.00. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, la faţa locului a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate.
 
Pe numele bărbatului care a înjunghiat-o erau deja la Poliţie depuse mai multe plângeri, notează romaniatv.ro. Patroana magazinului în care lucra victima este Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

UPDATE, ora 21.42:

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost înregistrată, în cursul zilei de astăzi, o cauză având ca obiect incidentul petrecut la aceeaşi dată, într-un spaţiu comercial situat pe Calea Victoriei din municipiul Bucureşti, soldat cu decesul unei persoane de sex feminin (în vârstă de 38 de ani) ca urmare a multiplelor leziuni suferite.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.
 
La locul faptei s-a deplasat o echipă mixtă formată din lucrători de poliţie din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic, care, sub coordonarea unui procuror criminalist, a efectuat cercetarea la faţa locului.
 
Totodată, s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale de către Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.
 
De asemenea, la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost condusă o persoană de sex bărbătesc (în vârstă de 42 de ani), întrucât se justifică necesitatea audierii acesteia cu privire la circumstanţele în care a avut loc agresiunea.
 
Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii