Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie acuzată că a ucis trei bebeluși, condamnată la 25 de ani de închisoare

ro

22 Mar, 2019 16:21 1335 Marime text
Femeia din comuna Bistriţa Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, arestată preventiv în luna aprilie a anului 2017 sub acuzaţia că a suprimat viaţa a trei copii pe care i-a născut, ascunzând apoi cadavrele în podul unui bloc, a fost condamnată, vineri, la 25 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav şi omor calificat, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bistriţa-Năsăud, Dana Ceuca.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Din pedeapsa totală de 25 ani, se va deduce perioada petrecută de inculpată în spatele gratiilor, în stare de arest preventiv, începând cu data de 21 aprilie 2017 şi până în prezent.

Instanţa a decis ca femeia să plătească şi cheltuieli judiciare în sumă de 43.500 lei.

Femeia a fost trimisă în judecată sub acuzaţia că, în perioada 2012-2015, ar fi suprimat viaţa a trei copii, pe care i-a născut la termen şi neasistată medical, după care a ascuns cadavrele în podul unui bloc din comuna Bistriţa Bârgăului.

Cadavrele nou-născuţilor au fost descoperite abia la începutul lunii martie a anului 2017, de către nişte vecini, în timp ce femeia era plecată din ţară, în Germania.

Cazul a fost preluat, începând cu data de 19 aprilie 2017, de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar dosarul de trimitere în judecată a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Bistriţa-Năsăud în data de 9 octombrie 2017.

AGERPRES 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii