Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeia din Vaslui care a tăiat penisul soțului că nu i-a adus flori de 8 martie, criticată de oamenii din sat

ro

12 Mar, 2016 20:50 5808 Marime text
 
Femeia din Vaslui care i-a tăiat penisul soțului pentru că nu i-a adus flori de 8 martie este acum criticată de unii oameni din sat.
 
Chiar dacă bărbatul și-a iertat soția care i-a tăiat organul genital și care l-a băgat în spital, unii oameni spun că acesta trebuia să îi dea consoartei o lecție și să se învețe minte că așa ceva nu se face unui bărbat, ea fiind cât pe ce să își lase soțul fără moștenitori.
 
„E de râs, bineânteles că-i de râ”, a spus o femeie din sat. „Foarte urât, poate dânsul nu a avut bani, nu? Aceea a fost plecată cu pluta”, a spus o bătrână din sat, adăugând că nu e bine că a iertat-o. „Eu n-o iertam. Pentru o floare, dar ce-i o floare?”, a precizat localnica. Un alt domn, probabil punându-se în pielea bărbatului rămas fără testicol, a spus că e incredibil aşa ceva. „Gestul ei? E inuman”, a spus domnul, care de altfel a rămas crucit când a auzit că bărbatul şi-a iertat soţia. „Mare e grădina lui Dumnezeu”, a mai avut de zis omul. Un alt bătrân al satului a fost de acord cu femeia. „L-a pedepsit. Asta a fost o razbunare. În rest, el trebuia sa-i ia macar o floare de 8 martie, sa-i faca o surpriza. El a fost un suflet bun ca a iertat-o. Ea de ce i-a facut asa lui?”, a concluzionat domnul în vârstă, notează româniatv.net.  
 
Citește și: O femeie din Vaslui a încercat să taie penisul soțului pentru că nu i-a oferit flori de 8 martie 


Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii