Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femei atacate și tâlhărite în scara blocului sau pe stradă la Constanța. Suspectul a ajuns după gratii

ro

23 Jan, 2019 15:58 1190 Marime text
Un tânăr, bănuit de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie a fost identificat și reținut de poliţiştii constănțeni. 

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii a două infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al IPJ Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

”Astfel, la data de 16 decembrie 2018, bărbatul în cauză ar fi sustras, prin violență, poșeta unei femei, în vârstă de 77 de ani, în timp ce aceasta se afla în scara unui bloc, din municipiul Constanța. Totodată, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina bărbatului o altă faptă de tâlhărie, comisă la data de 5 ianuarie a.c., pe raza municipiului, asupra unei femei, în vârstă de 68 de ani, căreia i-ar fi sustras o sacoșă ce conținea mai multe bunuri, precum bani, un telefon mobil și produse alimentare. Prejudiciul cauzat în ambele cauze este de 1500 de lei” - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P.al IPJ Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii