Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Felicitare pentru Moș Crăciun”, acţiune caritabilă a elevilor Liceului Teoretic „Decebal“ din Constanţa (galerie foto)

ro

24 Dec, 2018 16:29 2013 Marime text
Pentru a păși în spiritul Crăciunului,  elevii Liceului Teoretic “Decebal” din  clasele  a XII-a E și a IX-a A,  coordonați de prof. Comănici Izabela, prof. Dragomir Elena, prof. Psiholog Chirilă Aurora și prof. Svinarciuc Liliana, s-au transformat în ajutoarele lui Moș Crăciun și au participat la activitatea de voluntariat “Felicitare pentru Moș Crăciun”, se arată într-o informare transmisă de reprezentanţii Liceului Teoretic Decebal Constanţa. 
 

"Gazdele Liceului “Decebal” i-au întâmpinat pe cei 21 de elevi ai C.Ș.E.I. “Maria Montessori” care, s-au deplasat la Liceul Teoretic “Decebal”  alături de profesorii lor, Lungu Nicoleta, Regep Nilda -Nermin și Stamat Raluca. 
Aici, ajutați de spiridușii lui Moș Crăciun, invitații au realizat și printat “Scrisoare pentru Moș Crăciun”, în format electronic, utilizând dotările laboratorului de informatică.
De asemenea, în spiritul Crăciunului, copiii au cântat colinde și au primit daruri oferite de tinerii elevi ai Liceului Teoretic “Decebal”.
Prin această acțiune, liceenii au dorit sa împărtășească bucuria Nașterii Domnului și cu colegii mai puțin norocoși care provin din familii aflate în dificultate și/sau sunt instituționalizați și să le dăruiască o mică parte din căldura și magia Sfintei Sărbători a Crăciunului" - au mai transmis reprezentanţii Liceului Teoretic Decebal Constanţa. 

Sursa foto: Liceul Teoretic Decebal Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii