Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Federația Română de canotaj Roxana Cogianu a urmat un tratament după o operație din 2014

ro

15 Sep, 2016 12:49 1792 Marime text
Federația Română de Canotaj a precizat, astăzi, într-un comunicat remis Agerpres, că sportiva Roxana Cogianu a urmat un tratament medicamentos după o operație suferită în 2014.

Aceasta este singura sa legătură cu situația prezentată în presa internațională, după atacurile unui grup de hackeri ruși asupra sistemului informativ al Agenției Mondiale Antidoping.

„Urmare a informațiilor apărute în media privind menționarea sportivei Cogianu Roxana pe lista sportivilor care au folosit substanțe interzise, dorim să facem următoarele precizări: Informațiile publicate se referă la faptul că în anul 2014, sportiva Cogianu Roxana a suferit o intervenție chirurgicală care a necesitat un tratament medicamentos. Conform regulilor WADA, FR Canotaj și sportiva menționată au transmis documentele medicale necesare și au informat Federația Internațională de Canotaj și WADA. Aceasta și nimic mai mult este singura legătura a sportivei Cogianu Roxana cu situația prezentată în diverse medii de informare”, se arată în comunicatul semnat de secretarul general al federației, Sandu Pop.


Citește și: Informații confidențiale ale Agenției Mondiale Antidoping implică și România
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii