Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul va juca meciurile de acasă la Ovidiu

ro

03 Jul, 2015 23:30 999 Marime text
 
Echipa de fotbal FC Viitorul, patronată și antrenată de Gheorghe Hagi, a primit avizul Ligii Profesioniste de Fotbal să dispute meciurile de pe teren propriu în viitorul sezon competițional pe stadionul propriu din cadrul Academiei Hagi, situat în localitatea constănțeană Ovidiu, potrivit site-ului oficial al clubului.

Reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal, ai Inspectoratului de Jandarmi Constanța, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, ai Direcției Județene pentru Sport Constanța, ai firmei care va asigura paza, cât și reprezentanții clubului FC Viitorul au inspectat vineri baza sportivă a Academiei de Fotbal ''Gheorghe Hagi'', în vederea omologării arenei Centrale de la Ovidiu pentru găzduirea meciurilor de Liga I.

După ce s-au inspectat toate zonele și sectoarele din incinta și exteriorul arenei Centrale a Academiei, FC Viitorul a primit aviz favorabil pentru găzduirea meciurilor de Liga I. Oficializarea omologării va avea loc miercuri 8 iulie.

FC Viitorul a disputat meciurile de pe teren propriu în primul sezon jucat în eșalonul de elită pe stadionul ''Farul'' din Constanța, iar în stagiunea trecută a evoluat pe stadionul ''Concordia'' din Chiajna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii