Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga I, etapa 10 FC Viitorul - FC Voluntari 3-0

ro

14 Sep, 2015 21:28 1808 Marime text
FC Viitorul a disputat, în această seară, pe teren propriu, meciul cu FC Voluntari din etapa a 10-a a campionatului Ligii I.
Gazdele au avut prima ocazie a partidei în min.12, când Balauru a reţinut lovitura de cap a lui Hodorogea în urma unui corner. În min.23 Benzar a şutat din afara careului, însă mingea a ocolit poarta. Presiunea constănţeană s-a materializat pe tabelă în min.25: Aganovic a primit la marginea careului, a pătruns în suprafaţa de pedeapsă, a întors un adversar şi a finalizat spectaculos la colţul lung, 1-0. Oaspeţii au ameninţat în premieră poarta în min.39, când Vîlceanu a şutat din afara careului şi Rîmniceanu a respins în corner.
Prima jumătate a reprizei secunde a fost lipsită de faze de poartă, însă apoi constănţenii au trecut la pupitru. S-a făcut 2-0 în min.73, când noul intrat Nicoliţă a profitat de o ieşire hazardată a lui Balauru şi a înscris de la 30m! Patru minute mai târziu, la cea mai spectaculoasă fază a partidei, Chiţu, servit excelent de Aganovic, a trimis în bară! În min.78 ex-constănţeanul Cârstocea a încercat vigilenţa lui Rîmniceanu de la marginea careului, însă portarul gazdelor a fost la post. Acelaşi Rîmniceanu şi-a salvat echipa în min.83, când a intervenit, pe rând, la Pancu şi M. Costea. Scorul final l-a stabilit Mitrea în cel de-al doilea minut de prelungiri, care a înscris cu capul din centrarea lui Marin, 3-0
 
FC Viitorul - FC Voluntari 3-0 (1-0)
Au marcat: Aganovic 25, Nicoliţă 73, Mitrea 90+2.
Cartonaşe galbene: Tănase 56, Marin 86 / M. Costea 30, Balauru 56.
Au evoluat formaţiile:
FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Rîmniceanu - Benzar, Hodorogea, Mitrea, Ciupe - Filip, Nedelcu (74 Chiţu), Marin - I. Hagi (67 Boli), Tănase (67 Nicoliţă), Aganovic.
Rezerve neutilizate: Albuţ - Casap, Gavra, Achim.
FC Voluntari (antrenor Flavius Stoican): Balauru - Rus, Achim, Maftei, Briceag - Grigore (75 Todoran), Goossens (67 Pancu) - Vîlceanu, Kone, Iorga (46 Cârstocea) - M. Costea.
Rezerve neutilizate: Botaş - Maxim, Zaharia, Novakovic.
Au arbitrat: Alexandru Tudor - Iulian Radu, Marius Marchidanu; rezervă: Florin Miron.

sursa: academiahagi.tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii