Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a pierdut cu 1-0 acasă la Pandurii Tg. Jiu

ro

02 Oct, 2015 23:41 895 Marime text
 
FC Viitorul a susţinut, în această seară, la Drobeta Tr. Severin, meciul din ultima etapă a turului Ligii I, contra gazdelor de la Pandurii Tg. Jiu.

 În minutul 33 constănțenii au beneficiat de o lovitură liberă de la 27 metri, pe care Aganovic a executat-o puțin peste poartă. Un singur minut mai târziu Hora a trimis de la marginea careului pe lângă poarta lui Rîmniceanu.

Repriza excelentă făcută de Rîmniceanu a culminat cu un penalty apărat în primul minut de prelungiri al primei părți. Boli l-a faultat în careu pe Momcilovic și portarul Viitorului a apărat penalty-ul lui Hora, potrivit academiahagi.tv. 


Răduț a executat un corner și Achim a deviat în propria poartă din careul mic, 1-0.

FC Viitorul a irosit o ocazie rarisimă în minutul 59, când Achim a centrat și Chițu a reluat cu capul în bară din careul mic.

Ultima șansă de gol a oaspeților i-a aparținut lui Boli în primul minut de prelungiri, când a șutat spre poartă și Săpunaru s-a interpus pe traiectorie, deviind în corner.

Rezultat final a fost:

Pandurii Tg. Jiu - FC Viitorul 1-0 .

Pandurii Tg. Jiu - FC Viitorul 1-0 (0-0)


Au evoluat formaţiile:

Pandurii Tg. Jiu (antrenor Edward Iordănescu): Mingote - Ungurușan, Vasco Herculano, Filippetto, Momcilovic - Săpunaru, Droppa - Ciucur (64 Nicoară), Nistor (88 Mrzljac), Răduț - Hora (85 D. Munteanu).
Rezerve neutilizate: Stanca - Erico Da Silva, Grecu, Abdelaziz.


FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Rîmniceanu - Boli, Hodorogea, Mitrea, Cr. Ganea - I. Filip, L. Munteanu (62 Marin), Achim - Nicoliță (62 I. Hagi), Chițu, Aganovic (84 Gavra).
Rezerve neutilizate: Albuț - Ciupe, Nedelcu, Vînă.


Au arbitrat: George Rădulescu - Marius Nicoară, Bogdan Gheorghe; rezervă: Flavius Roșu.



Sursa text și foto: academiahagi.tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii