Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul a pierdut amicalul cu Dunărea Călăraşi

ro

20 Feb, 2016 14:43 2740 Marime text
 
FC Farul a pierdut cu 1-3 meciul amical de astăzi, din deplasare, cu Dunărea Călărași,  ultima verificare a "marinarilor" înaintea începerii meciurilor oficiale din acest an din Liga a 2-a.
 
Golul Farului a fost marcat de Pătulea, în minutul 54, gazdele înscriind în minutele 35, 62 și 82.
 
FC Farul a început meciul în alcătuirea: Negrilă, Milea, Popa, Bratu, Murgoci, Munteanu, Ionescu, Vezan, Zugravu, Neagu, Pătulea. Au mai jucat Dinu, Tigoianu, Băjan, Pungă, Corcoveanu, Benghea, Țăranu și Pătrașcu.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • facalet 21 Feb, 2016 09:45 Ma intreb daca putem sa batem si noi pe cineva, macar intr-un meci amical, nu mai vb de unul oficial. Am urmarit programul de pregatire dar si achizitiile iernii si am ramas surprins neplacut de ambele. Pe de-o parte conducerea isi propune promovarea, in opinia mea un obiectiv maret dar in acelasi timp imposibil de realizat. In conditiile actuale am remarcat ca nu exista un buget serios, solid si ca atare nu au fost facute achizitii serioase pentru a putea fi atins asazisul obiectiv. Pe de alta parte in toate meciurile de pregatire, pe care desigur ca unii le vor considera irelevante ne-am facut efectiv de ras cu echipe din ligile inferioare iar cele pe care le-am castigat au fost cele cu echipa a 2 a, cu juniorii sau cu copii de la Performer. Se vede astfel de la distanta ca nu avem nicio sansa la promovare si suntem super penibili.
  • mircea 21 Feb, 2016 01:17 Farul sa caute repede un portar cu experienta,nu sub 20 de ani ! Achizitiile numeroase ale Farului sunt din Liga a treia, si vrem sa ajungem sa-i batem pe cei din Liga I ( ???),cum e posibil ?