Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Faza națională a Concursului de Educaţie pentru Sănătate, la Constanța

ro

26 Mar, 2013 18:38 4536 Marime text
              Sâmbătă, 23 martie, la sediul Şcolii Gimnaziale Nr.7 Remus Opreanu Constanţa a avut loc faza judeţeană a celei de-a VII-a ediţii a Concursului de Educaţie pentru Sănătate la care au participat 323 de elevi din clasele V-X.  În timpul concursului  s-au rezolvat subiecte realizate diferenţiat pentru clasele V-VI, VII-VIII, IX-X precum şi pentru elevi cu cerinţe educaţionale speciale.

            Concursul  este rezultatul unei colaborări dintre Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa şi a fost introdus (al treilea an consecutiv)  în Calendarul de Activităţi Educative Regionale  a Ministerului Educaţiei Naţionale la poziţia 371/26.02.2013.

             Faza naţională a acestui concurs va avea loc  în perioada 31 mai - 1 iunie, la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa, unde din judeţul nostru vor participa cei 99 de elevi din clasele VII-VIII şi IX-X calificaţi de la faza judeţeană.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristina 01 Jun, 2013 15:28 eu am fost la acest concurs si astazi pe 1 iunie ,merg de anul trecut si mam calificat la faza nationala