Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fara retete compensate si gratuite

ro

01 Apr, 2010 16:30 1498 Marime text

Medicii de familie nu mai eliberează, de astăzi, reţete compensate şi gratuite, bilete de trimitere şi concedii medicale, deoarece pe 31 martie le-au expirat contractele cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

"Contractele au expirat pe31 martie, de astăzi nu avem contract. Din ce am înţeles,contractul cadru pentru 2010 este la Monitorul Oficial pentru a fi publicat,dar normele metodologice vorfi publicatefără ca noi să fi fost consultaţi. Aceste norme ne articulează drastic motiv pentru care ne vor aduce în stare de faliment. De astăzi (joi, n.r.)nu dăm bilete de trimitere, nici reţete compensate, nici concedii medicale, pentrucă ni se pot imputa", a declarat Doina Mihăilă, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie.

Medicii de familie au aflat abia miercuri, pe surse, ceea ce li se pregăteşte, a completat aceasta. "Suntem dispuşi să stăm oricât, cât e nevoie, de data aceasta, pentru că până acum noi am cedat. Ne afectează inclusiv pe noi, pentru că nu ne mai luăm baniîn perioada asta", a mai spus Mihăilă.

Sursa: realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii