Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fantoma de la conac

ro

02 Mar, 2015 22:56 1639 Marime text
Potrivit Daily Mail, o fetiţă care a vrut să-şi fotografieze verişoara a reuşit să surprindă în spatele acesteia fantoma unei vechi servitoare, Sybill Penn, care a locuit şi a slujit în conacul Hampton Court. De altfel, fantoma care ar fi primit şi o poreclă, “Doamna Gri”, ar bântui vechiul castel de mai bine de 200 de ani, scrie publicaţia.
 
Holly Hampsheir voia să o fotografieze pe verişoara sa, Brook McGee, în timpul unei excursii la conacul din secolul al XVI-lea.
În imagine, în spatele copilei fotografiate apare însă o siluetă ciudată.
 
Cele două fete au descoperit abia a doua zi apariţia ciudată surprinsă în pozele de pe telefon. ”M-am panicat. Nu am văzut nimic. Oamenii spun că atunci când apar fantomele, camerele se răcesc, dar n-am avut nici cea mai mică idee. Nu am mai dormit bine de atunci”, a povestit McGee.
 
Sybil Penn ar fi murit în 1562. Ea a fost servitoare pentru patru dintre monarhii din dinastia Tudorilor şi infirmiera Prinţului Edward şi a Elisabethei I. Ea a îngrijit-o pe regină când aceasta s-a îmbolnăvit de vărsat de vânt. De altfel, din acest motiv servitoarea devotată a și murit, deoarece s-a molipsit și ea de vărsat.
 
Poveşti despre fantoma ei au început să apară încă din 1829, când biserica şi palatul au fost reconstruite.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii