Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fanii Violettei se întâlnesc în Constanța

ro

07 Jul, 2015 08:25 1554 Marime text
 
Pe 11 iulie, fanii Violettei se întâlnesc în Constanța. Începand cu ora 17.00, copiii sunt așteptați în Tomis Mall cu activități distractive prin care vor avea prilejul, timp de două ore, să demonstreze că sunt adevarați fani ai îndrăgitului serial de la Disney Channel „Violetta” și ai cărților cu vedeta lor preferată. Evenimentul face parte din caravana Violetta care a început anul trecut în București și a continuat în luna iunie 2015 în Cetatea Albă Carolina de la Alba Iulia.
 
 Fanii vor avea parte de numeroase momente speciale: vor putea cânta melodiile Violettei împreună cu Andra Gogan, protagonista emisiunii „I Love Violetta”, vor dansa și se vor întâlni cu alți fani Violetta pentru a discuta despre personajul lor preferat, în așteptarea concertului „Violetta Live” care va avea loc pe 2 septembrie, în București, la Arena Națională.

Cu prilejul acestui eveniment, editura Litera va lansa 2 noi titluri din colecția Disney Violetta bazate pe sezonul 3 al serialului – Idei pentru o petrecere reușită și Jurnal de vacanță, iar Danina Line va prezenta colecția de tricouri de vara dedicata Violettei. În plus, participanții vor putea face schimb de stickere cu personajele lor îndrăgite din cărți și film, vor descoperi stilul Violettei de la stiliști cu experiență și vor putea participa la concursurile pregatite special pentru ei.
 
Evenimentul va  avea loc în Tomis Mall, Etajul III, între orele 17.00-19.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii