Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:24 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Falimentul Shapir Structures SRL, amânat pentru 8 iulie

ro

02 Jul, 2015 20:17 1039 Marime text
 
Tribunalul Bucureşti a stabilit data de 8 iulie termen în dosarul în care SC Shapir Structures SRL, firmă controlată de omul de afaceri Avraham Morgenstern şi-a solicitat falimentul, fiind debitoare către cinci societăţi comerciale din ţară, conform termene.ro.
 
Soluția de la termenul de ieri a fost următoarea: „Amână pronunțarea la data de 08.07.2015 cu privire la cererea de majorare termene precum și cu privire la cererea de preschimbare termen”.

Trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, afaceristul israelian Avraham Morgenstern, administrator al Shapir Structures SRL, se află în arest.
 
Potrivit anchetatorilor, în perioada 2009 - 2014, Avraham Morgenstern, în calitate de administrator al SC Shapir Structures SRL, nu ar fi înregistrat corespunzător veniturile obţinute din trei contracte încheiate cu RAEDPP Constanţa şi Confort Urban SRL Constanţa. Mai mult decât atât, Morgenstern nu ar fi înregistrat facturile fiscale aferente acestor venituri, în executarea acelor contracte. În perioada mai sus precizată, Avraham Morgenstern ar fi înregistrat cheltuieli fictive, reprezentând consultanţă şi asistenţă tehnică oferite de societăţile Larton Consultants Ltd Cipru şi Comrad Leasing Ltd Cipru, după cum susţin procurorii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii