Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facultatea de Construcţii lansează un proiect pentru elevii constănţeni

ro

26 Mar, 2013 13:37 832 Marime text
Pe data de 27 martie, cu ocazia premierii de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a elevilor olimpici la fazele judeţene, se va lansa proiectul educaţional „Profesia de inginer constructor - prezent şi viitor”. Evenimentul va avea loc în Sala de festivităţi a Colegiului Tehnic „Tomis” Constanţa, începând cu ora 13.00.

Proiectul, lansat de Facultatea de Construcţii a Universităţii „Ovidius” şi Inspectoratul şcolar Judeţean Constanţa, se adresează elevilor din clasele a X-a, a XI-a şi a XII-a, în special de la liceele cu profil tehnologic din judeţul nostru.


Scopul proiectului este de a desfăşura activităţi de consiliere şi orientare profesională a elevilor cu aptitudini, înclinaţii şi interes deosebit pentru ştiinţele inginereşti şi în special pentru profesia de inginer constructor. Proiectul propune, în principal, desfăşurarea de întâlniri şi discuţii tematice cu specific de consiliere şi orientare profesională cu elevii din cadrul liceelor şi organizarea concursului „Creativitate şi inovaţie în construcţii”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii