Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facebook vine cu noi aplicații. Fostele relații vor putea fi mai puțin vizibile

ro

20 Nov, 2015 10:01 990 Marime text
 
Rețeaua de socializare Facebook a început să testeze încă de ieri o serie de instrumente opționale ce permit utilizatorilor să limiteze interacțiunile pe rețeaua socială cu foștii lor parteneri.
 
Astfel, prin intermediul noilor instrumente vor putea fi văzute mai puțin pe Facebook numele sau fotografia de profil a unui fost partener fără a-l scoate din lista de prieteni sau a-l bloca, se menționează într-un mesaj postat de compania americană postat pe blog-ul său oficial, citat de AFP.
 
Facebook a propus de mult timp utilizatorilor săi să-și precizeze situația amoroasă, oferind, pe lângă celebrul „într-o relație complicate”, opțiunea de a se declara „celibatar” sau „în relație”.
 
Utilizatorul poate alege să limiteze apariția în secțiunea Noutăți a profilului său a postărilor foștilor parteneri sau să continue să le urmărească activitatea la fel ca înainte. În același mod, poate decide, sau nu, să ascundă fostului partener propriile fotografii, clipuri și actualizări de stare.
 
„Începem să testăm aceste opțiuni în SUA pe dispozitive mobile și vom face schimbări și vom extinde disponibilitatea lor în funcție de ceea ce vor spune utilizatorii”, a transmis Facebook.
 
De asemenea, reprezentanții rețelei de socializare au precizat că toate aceste aplicații sunt opționale, iar că schimbările se vor face în funcție de feedback-ul utilizatorilor.



Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii