Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facebook Down Numeroși utilizatori de Facebook nu-și mai pot accesa conturile

ro

13 Jan, 2017 20:48 1684 Marime text
Ziua de vineri 13 este cu ghinion pentru cea mai populară rețea de socializare din lume, serviciul britanic de monitorizare DownDetector.uk anunțând că numeroși utilizatori din întreaga lume nu-și mai pot accesa paginile de Facebook, informează express.co.uk și metro.co.uk, citat de Agerpres.

Conform DownDetector, numeroși britanici au început să raporteze probleme de utilizare a rețelei de socializare în cursul acestei după-amieze. Probleme similare au fost semnalate și din alte părți ale Europei, în special în vest și din SUA.

Utilizatorii se pot conecta la Facebook, dar postările recente nu mai apar în News Feed și pe Timeline. Utilizatorii care încearcă să reîncarce pagina de News Feed în aplicația Facebook pentru dispozitive mobile primesc un mesaj de eroare în rețea.

Aceste probleme îi afectează atât pe utilizatorii care accesează Facebook de pe sistemele desktop sau laptopuri, cât și pe cei care folosesc aplicația pentru telefoanele mobile și tablete.

Site-ul metro.co.uk susține că mai afectate sunt profilurile Facebook ale firmelor și companiilor și nu cele ale utilizatorilor obișnuiți.

Numeroși utilizatori de Facebook au apelat la Twitter pentru a-și exprima nemulțumirile cu privire la aceste probleme. "Se pare că a picat Facebook-ul! Pot să-mi văd poza de pe wall și cam atât. Și alții au această problemă" a scris un utilizator pe Twitter.

Alți utilizatori au recurs la glume: "Rugăm persoana care s-a împiedicat și a smuls cablul de alimentare al serverului principal Facebook Group să-l bage înapoi în priză! Mulțumim".

Deocamdată Facebook nu a oferit niciun fel de informații cu privire la cauza acestor probleme și cât timp va trece până la remedierea lor.


Sursa foto: webrazzi.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii