Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziție cu peste 270 de machete de nave

ro

29 Jun, 2015 22:28 1537 Marime text
 
La Galați a avut loc ieri deschiderea expoziției cu lucrările participante la ediția din acest an a Campionatului Național de Navomodele Machete, competiție  organizată de Federația Română de Modelism, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, care se va încheia pe 4 iulie, informează romanialibera.ro.

La această ediție, a treia desfășurată la Galați, sunt înscrise în concurs peste 270 de machete aparținând sportivilor din șapte cluburi și două palate ale copiilor. Navomodeliștii gălățeni participă la concurs cu 20 de machete. „Premiile vor consta în diplome, medalii și, bineînțeles, tricoul de campion, toate oferite de Federația Română de Modelism.

Potrivit directorului concursului, Daniel Ciosu, afișarea rezultatelor va avea loc pe 3 iulie, iar festivitatea decernării premiilor va fi sâmbătă, 4 iulie“, se spune în comunicatul Direcției de comunicare a Universității „Dunărea de Jos“. Expoziția cu machetele participante la concurs poate fi vizitată în holul Universității „Dunărea de Jos“ până sâmbătă.




Sursa: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii