Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziţia "#find_us" dedicată fotografilor afectați de tragedia din Colectiv

ro

02 Dec, 2015 17:03 1604 Marime text
 
O expoziție dedicată fotografilor de concert afectați de tragedia din Colectiv, va fi vernisată, în 8 decembrie, la București. Expoziția intitulată "#find_us" cuprinde fotografii din concerte și are ca scop strângerea de fonduri pentru fotoreporterii afectați de tragedia din 30 octombrie. Expoziția va fi prezentată între 8 și 31 decembrie, în cadrul palatului-muzeu Filipescu-Cesianu, aflat pe Calea Victoriei 151.

Organizatorii spun că va fi organizată o licitație, toate lucrările expuse urmând a fi vândute, spre a putea oferi un sprijin real fotografilor afectați de tragedia din clubul Colectiv și familiilor acestora.

Practic, în cadrul expoziției vor fi prezentate peste 200 de lucrări de fotografie, mare parte dintre acestea aparținând fotografilor prezenți în seara tragediei în Colectiv, această inițiativă fiind prezentată de organizatori ca fiind "cea mai complexă expoziție pe această temă organizată până acum în România".

Potrivit Agerpres, intrarea va fi liberă, existând însă posibilitatea ca publicul să facă donații.

Expoziția va avea trei teme: 1. fotografii cu trupa Goodbye to Gravity din concertele susținute de aceștia de-a lungul timpului; 2. câte 10 fotografii ale fotografilor afectați de tragedia din clubul Colectiv; 3. fotografii ale celorlalți fotografi de concerte.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii