Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Explicaţia lui Radu Mazăre privind chemarea lui la DNA Constanţa

ro

26 Jun, 2014 14:11 1783 Marime text

Astăzi, Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a fost chemat la DNA Constanţa. Edilul şef a fost anunţat că  s-au extins cercetările în dosarul retrocedărilor de terenuri în care edilul a fost trimis în judecată, alături de alte 36 de persoane, pentru abuz în serviciu.

La ieșirea din sediul DNA Constanţa, Radu Mazăre a declarat că este vorba despre extinderea cercetărilor în dosarul privind restituirea unor suprafeţe de teren intravilan din Constanţa, mai exact despre terenul aflat sub cazinoul din stațiunea Mamaia.
"M-au chemat pentru terenul de sub Cazinoul din Mamaia. L-am vândut și acum este al proprietarului. Și așa ne dă în judecată proprietarul, că după ce a dat bani pe el în 2007, în 2011 au pus Cazinoul pe lista de monumente și nu-l mai lasă să construiască. A dat un milion și ceva de euro pe jumătate din teren. Pe cealaltă jumătate a mai dat unul un milion de euro. Acum să dăm și banii înapoi, mă cercetează și procurorii și tot așa. (...) Mă cercetează din 2005, nimic nou", a spus edilul.
Radu Mazăre a adăugat că, de fapt, procurorii anticorupție l-au chemat din cauza declarațiilor făcute în urmă cu două zile, împotriva "căţelelor de la DNA" care vor să-l aducă în țară pe Nicuşor Constantinescu, deși acesta este bolnav.
"De câte ori am dat declarații de presă despre DNA, la vârf, după o săptămână, pac, m-au chemat! Eram sigur că dacă le fac cățele pe ălea, că vor să-l aducă pe Nicușor aicea să-l omoare, mă cheamă la DNA. Și m-au chemat după câteva zile. Fiecare cu ce arme are", a mai spus primarul Constanței.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii