Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Experţii contrazic decizia Arhiepiscopiei Tomisului Bătăuşul este călugărul Teotim

ro

20 Sep, 2010 10:01 1282 Marime text

Decizie halucinantă a Arhiepiscopiei Tomisului: stareţul mănăstirii Basarabi, din Constanţa, care a fost filmat în timp ce snopea în bătaie un enoriaş, a fost repus in funcţie fiindcă a jurat că nu el e autorul agresiunii, relatează www.cancan.ro.

Înalţii prelaţi susţin că personajul care a fost filmat în timp ce îl lovea pe Gheorghe Luminiţa seamănă foarte mult cu stareţul, însă n-ar fi el. Şi asta în condiţiile în care chiar Arhiepiscopia Tomisului afirma, pe 27 august, că bărbatul care apare în respectivul film este nimeni altul decât Teotim Popa.

Pentru spulberarea oricăror dubii referitoare la înregistrarea video, CANCAN a solicitat specialiştilor în imagini efectuarea unor expertize. După ce au analizat filmul şi au comparat imaginile agresorului cu fotografiile în care apărea Teotim Popa, experţii au ajuns la concluzia că stareţul şi bătăuşul sunt una şi aceeaşi persoană.
Un alt expert, Mihai Belu, managerul Companiei de Anchete şi Filaj, este convins căfilmul realizat la Basarabi este autentic. "Pot spune căpe film nu s-a intervenit în vreun fel. Imaginile nu sunt trucate, iar agresorul seamănă izbitor cu stareţul", a menţionat Mihai Belu.

Sursa: www.cancan.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii