Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exerciţiu practic în Penitenciarul Poarta Albă

ro

23 Sep, 2014 10:21 1242 Marime text
Astăzi, la Penitenciarul Poarta Albă se desfăşoară un exerciţiu practic privind gestionare unor incidente critice. La această activitate va participa un efectiv sporit de funcţionari publici cu statut special, în colaborare cu de cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța – Detașamentul de Pompieri Medgidia.
 
Exerciţiul face parte din Planul de cooperare al Penitenciarului Poarta Albă cu unitățile locale subordonate MAI, pentru  îndeplinirea în comun a misiunilor. Activitățile se desfășoară de către echipele de gestionare a incidentelor critice din cadrul grupului regional de Sud-Est, cu participarea reprezentanților unităților penitenciare din regiune – Poarta Albă, Tulcea, Brăila, Galați, Slobozia și Tichilești.
 
Cu ocazia acestei acţiuni, au fost efectuate exerciţii privind situaţii tactice operative cu potențial destabilizator, aplicații tehnico-tactice privind exersarea la nivel de echipă a modului de soluționare a incidentelor critice, precum și stingerea unui incendiu, după cum se arată într-un comunicat al penitenciarului remis redacţiei.

Sursa foto: gandul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii