Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și-a şantajat un coleg Executor judecătoresc, reținut

ro

26 May, 2015 22:27 1894 Marime text
 
Procurorii anticorupţie au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, a inculpatului Adrian Codruţ Petre, executor judecătoresc în cadrul Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București, pentru şantaj, potrivit unui comunicat DNA. 

Astfel, procurorii DNA arată că, în cursul lunii mai 2015, Petre Codruț Adrian, printr-un intermediar, denunțător în cauză, a pretins de la un coleg, executor judecătoresc în cadrul Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București, suma de 70.000 euro pentru a nu formula un denunț, la Direcția Națională Anticorupție, cu privire la mai multe fapte penale pretins comise de acesta din urmă, în legătură cu serviciul.

În acest context, la data de 26 mai 2015, procurorii anticorupție au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, asupra inculpatului Petre Codruț Adrian fiind găsită suma de 290.000 lei primită de la denunțător.

Petre Codruț Adrian va fi prezentat la data de 27 mai 2015, Curtea de Apel București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii