Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIVITATE. Ponta îi răspunde lui Mazăre cu privire la demisia sa

ro

20 Jan, 2015 15:46 4335 Marime text
Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, nu pierde nicio ocazie de a fi în centrul atenţiei. Mai nou, liderul PSD Constanţa a făcut, azi, o serie de declaraţii referitoare la conducerea naţională a partidului său. Social-democratul a afirmat că, dacă ar pierde alegerile la Constanţa, şi-ar da demisia şi nu ar învinovăţi organizaţiile mai mici pentru un eşec. Acesta a fost stilul lui Mazăre de a comenta, târziu, ce-i drept, eşecul premierului Victor Ponta şi al PSD în cursa pentru alegerile prezidenţiale.
Prezent la Curtea de Apel Bucureşti pentru un nou termen în Dosarul retrocedărilor, Mazăre a fost întrebat de jurnalişti dacă Victor Ponta ar fi trebuit să demisioneze după eşecul la alegerile prezidenţiale. Edilul-şef al Constanţei a răspuns „da”: „În mod normal şi onorabil, da”, a adăugat liderul PSD Constanţa.
În ceea ce priveşte declaraţiile recente ale lui Mazăre, premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa: "E dreptul fiecăruia să declare ce crede - vom lua decizii în structurile partidului", a menţionat social-democratul.

Citeşte şi Primarul Constanţei s-a declarat deranjat pentru că este arătat cu degetul .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii