Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv UPDATE 2 - Retrocedare cu cântec, pe strada Arhiepiscopiei din Constanţa (galerie foto+video)

ro

23 Nov, 2015 10:47 4693 Marime text
În aceste clipe, are loc evacuarea unei familii dintr-un imobil de pe strada Arhiepiscopiei nr. 17, din Constanţa.
Locuitorii casei spun că ar fi vorba despre o retrocedare nu tocmai legală şi s-au plans că totul se face abuziv. Una dintre femei s-a plans că are bărbatul imobilizat şi nu poate merge, după care s-a dus să-l scoată din casă pentru a ne edifica mai bine.
La faţa locului este un echipaj al Jandarmeriei, unul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea şi o maşină de la Ambulanţă.
Unul dintre bărbaţi s-a certat şi s-a îmbrâncit cu jandarmii. 
Puteţi urmări filmuleţele pentru a vedea ce au de spus părţile implicate. 

UPDATE 2, ora11,25:

Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere şi de la firma Al Stom Company, cu care familia Tagariciu s-a judecat în mai multe rânduri. Al Stom Company a obţinut în instanţă evacuarea familiei din locuinţa de pe strada Arhiepiscopiei nr. 17. De la societate ni s-a spus că Alexandru Papadumitru,a dministratorul firmei, nu este în localitate de câteva zile şi altcineva nu are detalii despre această situaţie. 

UPDATE, ora 10.50:


Un bătrân s-a legat cu lanţul ca să nu îl dea afară din casă. În prezent, în acest imobil locuiesc cinci persoane. Se pare că este vorba despre familia Tagariciu. 

Oamenii ameninţau că îşi dau foc, că vor da drumul la butelie şi vor arde ca să nu fie scoşi din locuinţă. Ca măsură de prevenţie, pompierii ISU au scos toate buteliile din casă.
Potrivit martorilor, ce se aflau la faţa locului, proprietarul casei se numeşte Alexandru Papadopol. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hap 23 Nov, 2015 14:27 Cine le da dreptul sa arunce oameni in strada cand legea interzice..Alo Dna nu facem cercetari sau la cta dna doar doarme..
  • hap 23 Nov, 2015 14:27 Cine le da dreptul sa arunce oameni in strada cand legea interzice..Alo Dna nu facem cercetari sau la cta dna doar doarme..
  • hap 23 Nov, 2015 14:27 Cine le da dreptul sa arunce oameni in strada cand legea interzice..Alo Dna nu facem cercetari sau la cta dna doar doarme..
  • opinia publica 23 Nov, 2015 12:42 O.U.G. 74/2007 ce spune despre chiriasi si primarii? Sa scoti niste oameni afara din locuinte pe timp de iarna,unde este O.U.G. in acest sens in care spune ca nu ai voie de la 1 nov pana la 1 martie sa efectuezi evacuarea? Nici o tara fost comunista nu si-a permis sa dea chiriasii afara din casele natonalizate insa Romania da. De ce? Probabil ca veti raspunde. Iar cu instaurarea asta totalitara a Jandarmeriei Romane care ar trebui sa ne apere pe noi cetatenii care viram in conturile lor lunar pentru a isi putea lua lefele,ei ce fac apara hotia? E doar opinia mea de citizen