Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Update.Accident în stațiunea Mamaia. Daună totală pentru un superb Mercedes CL 500 (galerie foto+video)

ro

03 Jun, 2016 09:32 18460 Marime text
Un accident rutier a avut loc, în această dimineaţă, în staţiunea Mamaia! Un super Mercedes CL 500 a fost făcut praf.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 04.30, vizavi de hotelul Doina. La faţa locului s-a deplasat la faţa locului s-a deplasat o autospecială de la Descarcerare, o autospecială pentru stingere şi un SMURD.
 
Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că şoferul care a produs accidental era ieşit din maşină. Autospeciala SMURD i-a acordat primele îngrijiri medicale. Întreaga intervenţie a durat circa 30 de minute.

Se pare că bărbatul, de 29 de ani, a vrut să întoarcă la sensul giratoriu din zonă şi a pierdut controlul maşinii şi s-a oprit într-un stâlp. 

UPDATE, ora 10.11:


Medicii de la Ambulanţă spun că pacientul a suferit o traumă minoră, însă a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

Există informaţii potrivit cărora şoferul s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Încă nu avem o confirmare oficială. Vom reveni cu informaţii pe măsură ce le vom afla.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dani 03 Jun, 2016 19:12 Asta inseamna sa ai o masina stabila din toate punctele de vedere. Pacat de asa bijuterie si bine ca e fratele meu sanatos. Regret enorm ca i-am vandut masina.....
  • oscar 03 Jun, 2016 18:06 A vrut sa faca altceva pentru ca zgomotul impactului a fost foarte mare, l-am auzit din hotel. Bine ca nu a patit nimic