Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3. Exclusiv. Un bărbat a fost lovit de o mașină a ”City Protect”. A murit la spital! (galerie foto+video)

ro

15 Jul, 2016 10:30 19803 Marime text
În urmă cu câteva minute, un bărbat a fost accidentat pe strada Baba Novac. Mașina implicată în incidentul rutier aparține City Protect Pază și Protecție. Martorii au încercat să-i acorde primul ajutor.
 
În primă fază, oamenii au crezut că omul a murit. La scurt timp au ajuns și medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța. Din ce spun martorii, omul stă în cartier și are doi copii, un băiat și o fată.
 
Martorii spun că bărbatul i-ar fi sărit în față șoferului mașinii City Protest. Medicii au constatat că și șoferului care a provocat accidentul i s-a făcut rău. 

Șoferul autoturismului firmei respective spune că i-ar fi sărit în față, că a încercat să evite, dar nu a mai putut. A fost chemată o ambulanță și pentru șoferul de la ”City Protect”. 
 
Pe bărbatul accidentat îl cheamă Niat Cherim, are în jur de 70 de ani, locuiește pe str Străjerului, iar familia nu este acasă. Vecinii s-au dus să îi anunțem, însă nu a găsit pe nimeni. Dacă citește cineva cunoscut articolul să se ducă de urgență la spital.

Medicii spun că este în stare foarte gravă. 

UPDATE3, ora 12.00:

Bărbatul a suferit multe traumatisme: toracic, cranian, abdominal. El a decedat la spital. 
 

UPDATE2, ora 10.45:


A ajuns și Poliția Rutieră la fața locului. Între timp, bărbatul accidentat a fost transportat cu mașina la spital. 

UPDATE, ora 10.39:


O a treia ambulanță a fost chemată la locul accidentului. 

"Pentru ca asta are doctor, prima nu avea doctor. Trimite un de doi lei ca sa moara omul", a spus un martor. 

A treia ambulanță are medic. Poliția Rutieră nu a ajuns însă, traficul este îngreunat în zonă, iar circulația este dirijată de agenții de pază de la firma ”City Protect”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cici 16 Jul, 2016 11:50 mda. cei de la interventii paza si protectie circula cu viteza ca bezmeticii fiind nevoiti sa intervina urgent la diverse alarme false sau reale. Circula cu mare viteza fara acustica sau semnale luminoase ! Va trebui sa mai moara cativa mai de soi ca sa se faca ceva , sa se reglementeze o procedura standard pentru rularea celor de la interventii particulari pe strazi.