Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Examenele Cambridge se echivalează cu proba de competențe lingvistice de la Bacalaureat

ro

19 Apr, 2015 16:02 2723 Marime text
Începând cu anul 2014, examene Cambridge ca Preliminary English Test (PET) și First Certificate in English (FCE) sunt echivalate cu proba de evaluare a competențelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat. În plus, copiii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani au ocazia de a absolvi examenul Cambridge Young Learners (YLE), etapa anterioara lui PET si FCE. 
 
Prin parteneriatul internațional pe care Helen Doron English l-a încheiat cu reputata universitate britanică Cambridge, centrele educaționale din această rețea de școli pentru învațarea limbii engleze sunt recunoscute drept centre oficiale de pregătire a copiilor pentru a participa la toate tipurile de examene Cambridge. Din acestea, se numără și examenul care se echivalează cu proba de evaluare a competențelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat sau cu proba pe care elevii de clasa a V-a o vor susține pentru a accede într-o clasă de limba engleză intensivă. 
 
Sesiunea de examene din acest an, pentru cele trei module Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers), va debuta la Centrele Internaționale Helen Doron English din România. În data de 13 iunie 2015, tinerii vor putea susține examenul Cambridge YLE la sediul Helen Doron English din Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii