Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evz.ro - Veste dură pentru Gigi Becali Legistul constănţean Mihai Onciu, care i-a infirmat „boala gravă”, scos de sub urmărire penală

ro

07 Nov, 2014 10:30 2135 Marime text
Şeful Serviciului de Medicină Legală Constanţa, Mihai Onciu, care fusese reclamat, atât de Gigi Becali cât şi de Consiliul Superior de Medicină Legală, a fost scos de sub urmărire penală de către procurorii constănţeni. Reclamanţii îl acuzaseră de abuz în serviciu şi uzurparea funcţiei după ce Mihai Onciu îndrăznise să pună la îndoială rezultatul expertizei medicale care îl scosese „grav bolnav” pe Gigi Becali.

Deşi Gigi Becali, a recunoscut în luna mai că „am exagerat și eu cu boala, ca să impresionez, ca să dea întreruperea, stăteam și eu mai așa, ca să vadă judecătorul”, nu l-a iertat pe medicul legist Mihai Onciu, aşa cum a procedat cu „toţi cei pe care i-am jignit”. I-a făcut plângere penală la Parchet. Ofensaţi s-au simţit şi membrii Consiliului Superior de Medicină Legală pentru că Onciu dăduse aviz negativ expertizei comisiei medicale care „îl îmbolnăvise grav” pe Gigi Becali. Aşa că şeful Serviciului de Medicină Legală Constanţa a trebuit să facă faţă „sesizărilor reunite” ale „persoanei vătămate" Becali George şi ale şefilor săi din Consiliului Superior de Medicină Legală. Medicul nu şi-a făcut însă probleme, „nu am ce-mi reproşa, nu mi-am depăşit competenţele”. Mai ales  că „somităţile medicale” îl reclamaseră la Parchet înainte ca Gigi Becali să recunoască, în faţa naţiunii, că a exagerat cu boala. „De fapt, el,Becali, mi-a făcut cel mai mare bine” declara atunci, pentru EVZ,medicul legist Mihai Onciu.

Citeşte continuarea pe evz.ro

Sursa text: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii