Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EVZ.RO. Tainele morții secretarei lui Elan Schwartzenberg Relaţia Danei Dragnea cu Elan şi Mihaela Rădulescu

ro

14 Sep, 2013 14:46 8385 Marime text
Dana Florentina Dragnea a murit spânzurată. Este concluzia criminaliștilor și a legiștilor chestionați de „Evenimentul zilei”. Aceștia spun că tânăra s-a sinucis, dar dosarul nu este, încă, finalizat. Ea era prietenă și cu fosta soție a lui Elan, Mihaela Rădulescu.
În ediţia print de astăzi a „Evenimentului zilei” gazetarii de la jurnaulul amintit arată ce spune Mihaela Rădulescu dar și care este stadiul anchetei, într-un caz în care nimeni nu își explică de ce tânăra de 29 de ani a ales să moară în aceeași lună în care fostul ei șef era anchetat de DNA.                                                               Astfel, potrivit ediţiei print „şi cei apropiaţi şi anchetatorii spun că Dana suferise o depresie şi că ar mai fi avut tentative de suicid”.
„Unii o pun pe seama unei sarcini pierdute”, se mai arată în ediţia print a EVZ.
Una dintre prietenele Danei a fost chiar Mihaela Rădulescu Schwartzenberg. Fosta soţie a lui Elan a postat pe Facebook mesaje emoţionante: „O prietenă s-a sinucis. Habar nu am de ce vă spun vouă… Poate pentru că doare. Cumplit. Poate pentru că avea doar 29 de ani… Dumnezeu s-o odihnească în pacea pe care a pierdut-o .”
Dana a fost secretarea lui Elan, dar apropiaţi ai acesteia spun că lucra şi pentru Mihaela.
Într-o ediţie anterioară a EVZ.RO, gazetarii relatau despre Dana, potrivit unor declaraţii ale vecinilor, că venea mereu acasă cu un BMW de lux cu numere de Constanţa.
Mai multe pe evz.ro.72.html


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii