Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evz.ro Nicuşor Constantinescu nu îl cunoaşte pe medicul care i-a avizat actele medicale!

ro

08 Jul, 2014 08:30 2136 Marime text
Noi suspiciuni planează asupra stării de sănătate a lui Nicuşor Constantinescu din momentul în care s-a descoperit că Şerban Cocioba, medicul din New York care i-a avizat certificatul medical ce atestă că ar fi netransportabil, a suferit o condamnare de 2 ani de probaţiune, şase luni de arest la domiciliu şi amendat cu 10.000 de dolari pentru luare de mită. Potrivit unui document descoperit de hotnews.ro, doctorul Cocioba mai are la activ un avertisment şi o amendă de 5000 de dolari. Pentru a lămuri aceste lucruri am reușit să luăm legătura cu unul dintre cei mai căutați oameni ai momentului, Nicuşor Constantinescu. Acesta ne-a făcut o declarație uluitoare: doctorul care i-a dat aviz de netransportabil nu l-a consultat. Cei doi nici măcar nu se cunosc.
 
- EVZ: Ce faceți, cum vă simțiți?
- Nicușor Constantinescu: Stau în spital, sunt supus unor tratamente complexe, sper să mă fac bine şi să vin acasă. Am slăbit 20 de kg şi am tensiune spre mică. Eu de obicei am 14-15-16, iar acum am 11-12. De fapt, cred că am slăbit mai mult pentru că, la începutul tratamentului cu gaze mă îngrăşasem cu încă 20 de kg, faţă de cât aveam la internare.
În România s-a aflat că medicul care ar fi decis că nu sunteți transportabil nu are un renume bun.
- Fără să intru în amănunte doresc să spun că documentele sunt autentificate prin Apostila Convenţiei de la Haga din 1961, România fiind stat semnatar al acestei Convenţii din 2001. Apostila garantează recunoaşterea oficială prin lege. Cu alte cuvinte, orice document cu Apostila Convenţiei de la Haga este automat recunoscut pentru folosirea fără alte cerinţe în oricare dintre celelalte ţări semnatare. În cazul de faţă, apostilarea este efectuată de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, statul New York.
- Totuși dr. Cocioba e controversat la New York...
- Nu-l cunosc. Eu sunt chiar bolnav şi netransportabil. Acest medic a avizat actele de la Spitalul din Baltimore, Maryland din datele 22 mai, 18 iunie, 25 iunie şi 2 iulie. Acestea au fost autentificate, cum se spune, de autorităţile americane. Ele încă nu au ajuns în România pentru că ei au avut sărbătoare pe 4 iulie. Dar vi le trimit eu.
 
Sursa: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii