Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EVZ „Privit la modul simplist, cazul șantajului asupra lui Mircea Băsescu, fratele președintelui, pare clasic”

ro

06 Jun, 2014 20:19 1366 Marime text
Arestarea ginerelui lui Bercea Mondial pentru șantajarea lui Mircea Băsescu, fratele președintelui României, se transformă pe zi ce trece, la tv, într-o poveste demnă de un scenariu de film, mai degrabă decât de un caz de domeniul justiției.

Antena 3 a aruncat în spațiul media tot felul de informații, unele reale, altele bazate pe interpretări sau distorsionate. Toate au menirea de a demonstra că Mircea Băsescu a cerut sute de mii de euro de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pentru a-l scăpa de anii de pușcărie. O parte din banii pretinși ar fi ajuns și la președintele Băsescu, se străduiesc să demonstreze, înaintea procurorilor, romii din clanul lui Bercea, precum și angajații lui Voiculescu de la „Jurnalul Național” și Antena 3.

Jurnaliștii de investigații de la EVZ, alături de colegii de la alte publicații, au urmărit îndeaproape cazul Bercea Mondial, afacerile lui, încuscrirea familii de romi din Slatina cu oameni publici, precum și ultimul episod petrecut recent la DNA Constanța și soldat cu arestarea lui Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial. Privit la modul simplist, cazul șantajului asupra fratelui președintelui pare clasic. Bercea Mondial a fost condamnat pentru tentativă de omor de ultima instanță, Curtea Supremă, în data de 20 mai 2014.

Citește mai mult pe Evenimentul Zilei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii