Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EVZ dezvăluie unde s-a ascuns Nicuşor Constantinescu de agenţii DNA

ro

17 Jan, 2014 04:10 2968 Marime text
Nicuşor Constantinescu a încercat să se ascundă de anchetatori. Pentru că nu răspundea citaţiilor, procurorul Andrei Bodean a emis un mandat de aducere la DNA, scrie evz.ro. El susţine că vroia să plece din ţară, din motive medicale.
Potrivit unor surse judiciare, citate de evz.ro, Constantinescu era într-o formă fizică de invidiat pe 15 ianuarie, atunci când a fost ridicat cu mandat de aducere şi dus la sediul DNA pentru a-i fi prezentate acuzaţiile.
El ştia că pe numele său fusese emis un mandat de aducere, spun aceleaşi surse. Pentru a fenta poliţiştii, miercuri dimineaţa, el a părăsit curtea casei sale ascuns sub bancheta din spate a autoturismului său. Însă la sediul CJ, Constantinescu nu a mai putut ocoli oamenii legii.
 
"Mişună de indivizi dubioşi"
 
Baronul de Constanţa a povestit la postul local Neptun TV cum a decurs întâlnirea cu poliţiştii.
"La un moment dat a venit cineva şi m-a anunţat că în parcarea din faţa CJ mişună nişte indivizi dubioşi, care vorbesc la nişte staţii. Am coborât să văd despre ce este vorba şi în momentul în care am ajuns în parcare a venit un bărbat la mine care m-a pupat şi mi-a zis «La mulţi ani»", a spus acesta.
"Mi-a zis că este de la Vamă. În momentul acela au început să apară dintre maşini tot felul de indivizi, inclusiv o maşină a Poliţiei Rutiere. S-au repezit la mine, mi-au răsucit mâinile la spate şi m-au pus pe capota maşinii", s-a dat victimă Constantinescu. Pe înregistrările video se vede în schimb altceva. Baronul nu a vrut să urce în maşina Poliţiei. "Vă arăt mandatul pentru a treia oară", îi spune unul dintre poliţişti.
Tactici şi la alţii
Stratagema îmbolnăvirii subite a fost folosită şi de preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu (PSD). Trimis în judecată în două dosare de corupţie, lui Nicolescu i se făcea rău de fiecare dată când era audiat la DNA. "Eram în acea cameră, doar cu procurorul şi cu dactilografa. Mi-am adus aminte de momentul acela în care au venit să îmi pună cătuşele. Am simţit că ameţesc şi am leşinat", şi-a amintit.
Nicuşor Constantinescu a postat anul acesta, pe contul său de Facebook, mai multe poze în care se distra.
Mai multe detalii şi foto pe evz.ro.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • arabu 21 Jan, 2014 17:25 Ba 'evenimentule ' , ce dracu articol publicati,