Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimentul zilei Sechestru pe Land Rover-ul generalului Neculai Bontic, fost adjunct al jandarmeriei constănţene

ro

17 Aug, 2013 19:52 3314 Marime text
 
Pentru o pagubă de peste 210 mii de lei pe care a creat-o generalul maior Neculai Bontic, adjunctul Jandarmeriei Române, anchetatorii DNA i-au pus sechestru asigurător și pe bunurile imobile pe care le deține.
Acesta condiționa alocarea fondurilor bugetare către unitățile IGJR de prmirea șpăgilor și primea pește, vânat, miei cu titlu de "taxă de protecție a carierei militare"
Generalul maior Neculai Bontic, adjunct pentru logistică al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române (IGPR), cel care ținea paranghelii în unitățile de jandarmi și lua șpăgi de la subordonați pentru a nu le ciunti cariera militară, a rămas fără mașina cu care fura benzina unității. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au pus sechestru asigurătoriu pe autoturismul marca Land Rover Discovery 3. Mașina fabricată în anul 2008, pe care conform declarației de avere și-a cumpărat-o cu credit bancar, a fost ridicată și depusă - în custodie - în Parcul auto al UM 0260, lângă celelalte mașini ale Jandarmeriei.
Neculai Bonti a fost şi adjunct pentru logistică al Insepectoratului Teritorial de Jandarmi Constanţa.
Mai multe pe evz.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii