Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimentul organizat la Constanța cu ocazia „Zilelor Dobrogei” are loc la Pavilionul Expozițional. Ce surprize le sunt pregătite constănțenilor

ro

12 Nov, 2018 10:30 2085 Marime text
În perioada 14-17 noimebrie la Pavilionul Expozițional din Constanța se vor desfășura evenimentele ce marchează aniversarea a 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria mamă.

Potrivit Primăriei Constanța, se anunță patru zile pline de voie bună condimentate cu muzică, dansuri, bucate tradiționale, ateliere meșteșugărești și expoziții de fotografie.
 

”Evenimentul „Zilele Dobrogei” are loc la Pavilionul Expozițional și este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanta, ȋn parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanţa, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea şi al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta-Dunării.

De miercuri până sâmbătă seara surprizele se vor ține lanț. Pofticioșii vor avea ocazia să guste și să cumpere preparate tradiționale dobrogene, dar și vinuri autohtone, direct de la producători” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.


Programul artistic va fi susținut de artiști dobrogeni, așa că distracția este garantată!

”Vă așteptăm de miercuri (14 noiembrie) până sâmbătă (17 noiembrie), între orele 10:00-19:00. Accesul este gratuit”  - au mai transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii