Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment organizat de TSD Constanţa „Părinte, pentru o zi“ pentru copiii din Centrul de plasament „Antonio“

ro

02 Jun, 2014 08:09 3479 Marime text
Copiii  din Centrul de plasament „Antonio“ au primit în dar o zi dedicată doar lor, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Astfel, ieri, tinerii social-democraţi constănţeni au organizat o zi plină de activităţi pentru cei mici. Aceştia au mers în vizită la Microrezervaţia din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Aici, copii au putut admira zebre, cerbi, papagali şi pelicani. La finalul vizitei, copiii, însoţiţi de tinerii social – democraţi, au luat masa într-un restaurant din Constanţa.

 „Copilăria este cea mai importantă etapă, din viaţa unui om. Aceşti copii frumoşi reprezintă viitorul. De aceea, este obligatoriu ca fiecare dintre ei să crească, păstrând, pentru totdeauna, în suflet, amintirea unei copilării fericite. Prin acest demers, ne-am propus să oferim o zi de neuitat acestor copii, pentru care un zâmbet, o îmbrăţişare caldă şi o vorbă bună au valore nemăsurată. Acum, la finalul acestei zile, bucuria din ochii lor reprezintă dovada vie a faptului că, astăzi, scopul nostru a fost atins” a declarat Costin Răsăuţeanu, preşedintele TSD Constanţa, după cum se arată îmtr-un comunicat de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sofia Craciun 02 Jun, 2014 23:09 Super frumos! Laudabil gest! Din pacate pentru cei de la Ziua, de o bucata buna de vreme, "copiii" se scrie cu 3"i".