Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment de excepţie Strauss Festival Orchestra Vienna, concert de Crăciun, la Constanţa

ro

18 Sep, 2014 13:23 2050 Marime text
Strauss Festival Orchestra Vienna prezintă, pentru al șaselea an consecutiv în România, spectacolul „Vienna Classic Christmas”. Evenimentul de excepție va avea loc în Constanța, pe 19 decembrie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. 
 
Măiestria desăvârșită a artiștilor Orchestrei, al cărei nume este sinonim, pe plan internațional, cu interpretarea autentică a muzicii vieneze, dar și interesul deosebit manifestat de public au făcut ca toate spectacolele susținute în România să fie, an de an, “sold out”, adică cu toate biletele epuizate mult înainte de eveniment şi, fireşte, săli pline.
 
Strauss Festival Orchestra Vienna deține de 36 de ani supremația între ansamblurile vieneze de același gen. Fondată de legendarul dirijor Peter Guth, Orchestra a primit de-a lungul timpului în rândurile ei cei mai de seamă muzicieni.
 
Spectacolul „Vienna Classic Christmas” este un magnific concert de Crăciun care pregătește auditoriul pentru sărbătorile de iarnă într-o manieră autentic vieneză. Programul Orchestrei se desfășoară, ca și la Concertul de Anul Nou de la Viena, în jurul celebrelor valsuri și polci ale dinastiei Strauss și ale altor compozitori vienezi.
 
“Trăiește un Crăciun de poveste cu Strauss Festival Orchestra Vienna, maestrul Willy Büchler, soprana Leontina Văduva și tenorul Robert Nagy”, ne îndeamnă organizatorii!
         
Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, la Agenția Teatrului și online pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 200 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 60 de lei – categoria a III-a.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii