Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaziune fiscală de peste 10.000.000 de lei!

ro

17 Feb, 2016 11:58 1521 Marime text
 
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează, astăzi, 45 de percheziții domiciliare în București și în județele Olt, Botoșani, Vâlcea, Mureș, Brașov, Vrancea, Sibiu și Giurgiu. La activități participă polițiști din toate județele în care sunt efectuate percheziții.
 
Perchezițiile sunt efectuate într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, prin neînregistrarea de venituri și nedeclararea sursei impozabile și nefuncționarea la sediul social declarant.
 
De asemenea, vor fi puse în executare 27 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri. În fapt, din cercetări a reieșit că, în perioada noiembrie 2012 – decembrie 2014, administratorul unei societăți comerciale din județul Brașov ar fi efectuat achiziții interne și intracomunitare de materiale diverse, fără a le înregistra în evidențele contabile.

Astfel, societatea nu ar fi înregistrat venituri provenind din comercializarea mărfurilor, prejudiciind în acest mod bugetul de stat cu 10.160.649 de lei. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii