Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaluarea Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, în prezenţa prefectului Ion Constantin

ro

19 Jan, 2016 12:39 1497 Marime text
 
În cursul zilei de ieri, s-a desfăşurat activitatea de evaluare a Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa. La această activitate au participat prefectul judeţului Constanţa, Ion Constantin, primul adjunct al inspectorului general şi şef al Statului Major al Jandarmeriei Române, general de brigadă dr. Ovidiu Vasilică, comandanţii structurilor M.A.I., M.Ap.N., şi S.R.I., S.P.P. din judeţul Constanţa, şefii parchetelor de pe langă Curtea de Apel şi de pe lângă Tribunalul Constanţa şi o parte din personalul grupării.
 
În anul 2015, Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS" Constanţa a executat un număr de 3.092 misiuni, faţă de 2.510 în anul 2014. Concomitent cu executarea misiunilor de menţinere a ordinii publice, efectivele unităţii au executat un număr de 794 misiuni de asigurare a măsurilor de ordine publică, faţă de 380 misiuni în anul 2014 (înregistrându-se o creştere cu 109 % faţă de anul precedent); 41 manifestări sportive, 60 manifestări cultural-artistice, religioase şi promoţionale cu participarea unui public numeros, 60 manifestări de protest
          
Principalele direcţii de acţiune pentru anul 2016 sunt creşterea gradului de siguranţă stradală, al proprietăţii publice şi private prin participarea la executarea misiunilor de menţinere a ordinii publice în sistem integrat, creşterea nivelului de siguranţă în mediul rural prin continuarea desfăşurării de acţiuni comune cu inspectoratele judeţene de jandarmi, din zona de competenţă, promovarea unei culturi de siguranţã publicã în comunitate, prin intermediul jandarmilor, pentru creşterea gradului de conştientizare şi identificare a noilor ameninţãri şi vulnerabilităţi stradale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii