Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eurovision 2015 Voltaj şi membri ai trupei Rednex, între artiştii care s-au înscris în selecţie

ro

09 Feb, 2015 17:05 2205 Marime text
Voltaj, Nicola, Luminiţa Anghel, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi membri ai trupei Rednex se numără printre artiştii care s-au înscris în Selecţia Naţională a Eurovision 2015, urmând ca melodiile finaliste să fie anunţate în această săptămână, informează Mediafax.

Eurovision România 2015 a atras aproape 100 de piese în cursa pentru un loc în finala din 8 martie, de la Craiova. Vedete autohtone, dar şi mulţi compozitori străini - suedezi, norvegieni, germani, britanici, australieni - speră să reprezinte România la concursul de la Viena, din luna mai, potrivit unui comunicat, citat de Mediafax.

Conform sursei citate, astăzi, dosarele de înscriere sunt verificate, pentru a fi validate, însă, faţă de ediţiile anterioare, participanţii ale căror dosare nu îndeplinesc toate condiţiile impuse de Regulament mai au la dispoziţie 24 de ore pentru a le completa.

Numărarea şi verificarea plicurilor conţinând melodiile trimise s-a desfăşurat la sediul TVR, unde documentele au fost deschise şi verificate în prezenţa unui notar autorizat. Perioada de înscrieri pentru etapa naţională a concursului s-a încheiat duminică, la ora 20.00, pentru înscrierile expediate în plicuri, şi la ora 00.00, pentru cele trimise prin e-mail.

Cei care trec de verificarea dosarului intră la preselecţia care se va desfăşura de luni până miercuri, când juriul de specialitate va putea anunţa cele 12 piese pentru finala naţională.

„Voltaj, Nicola, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Luminiţa Anghel, Ozana Barabancea, Trooper, Amna feat. Glance, trupa Băieţii sau membrii fostei trupe Rednex se numără printre cei pe care i-am putea vedea pe scena concursului, dacă piesele lor vor trece de preselecţia din 9, 10 şi 11 februarie. În aceeaşi competiţie intră şi câteva compoziţii semnate de Andrei Tudor, Mihai Alexandru", se arată în comunicatul transmis de TVR.

Melodia câştigătoare va fi aleasă pe 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova şi difuzat, în direct, de TVR.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: wiwibloggs.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii