Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europarlamentarul liberal Norica Nicolai dezbate, la Constanţa, noile prevederi ale Politicii Agricole Comune 2014-2020

ro

06 May, 2014 13:59 2454 Marime text

PNL anunţă că mâine, de la ora 14.00, la Hotel Ibis va avea loc o dezbatere privind reforma Politicii Agricole Comune 2014-2020 și impactul ei asupra României, eveniment la care vor participa europarlamentarul liberal Norica Nicolai, Alina Ștefania Ujupan, reprezentant al Comisarului European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Dacian Cioloș, directorul general al Fondului de Garantare al Creditului Rural (FGCR), Veronica Toncea, președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), Laurențiu Baciu, reprezentanți ai institutelor de cercetare agricolă din regiunea Constanței, dar și ai producătorilor de cereale și erbicide, pesticide și produse agro-chimice, dar mai ales fermieri și producători locali.
„Noua reformă a PAC este una extensivă, cu implicații majore în rândurile agricultorilor români, dar și cu potențiale beneficii. Perioada 2014-2020 aduce atât modificări ale plăților directe și subvențiilor din agricultură, cât și măsuri noi de agromediu, ce vor avea impact semnificativ asupra fermierilor români. Participanții vor dezbate modalități de a promova competitivitatea agriculturii românești și găsirea de soluții la problemele agriculturii naționale, dar și particularitățile agriculturii regionale”, se menţionează într-un comunicat de presă.
Discuția va fi urmată, începând cu ora 17.00, de o conferință de presă susținută de europarlamentarul liberal Norica Nicolai și președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii