Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial Luminița Vlădescu a fost aleasă viceprimarul Medgidiei

ro

30 Jun, 2016 10:48 2740 Marime text
În ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal desfășurată aseară, la primul punct pe ordinea de zi consilierii locali au ales viceprimarul Medgidiei pentru mandatul 2016-2020. Singura propusă pentru această funcție a fost Luminița Vlădescu, care a fost validată în funcția de viceprimar cu 13 voturi valabil exprimate.

După alegerea viceprimarului s-au stabilit și organizat comisiile de specialitate ale Consiliului Local. S-a stabilit componența următoarelor comisii: Comisia pentru probleme de dezvoltare economico-socială, buget, finanțe, administrarea domeniului public și privat al municipiului, servicii, comerț și agricultură, Comisia pentru probleme de amenajarea teritoriului și urbanism, lucrări publice, protecția mediului, conservarea monumentelor istorice, arhitectură și urbanism, comisia pentru probleme de administrație publică locală, juridic și de disciplină, respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor și comisia pentru probleme de învățământ, sănătate și familie, muncă și protecție socială, activități social-culturale și culte. S-au ales președinții, secretarii și membrii fiecărei comisii.

La punctul numărul trei de pe ordinea de zi s-a aprobat proiectul privind modificarea și completarea H.C.L. nr.33/04.05.2016. Având la bază Avizul nr.2/2016 emis de M.D.R.A.P. se prelungește termenul de valabilitate a Planului Urbanistic General și a Regulamentului Local de Urbanism pentru Municipiul Medgidia, aprobate prin H.C.L. nr.13/2000, cu modificările și completările ulterioare, până la intrarea în vigoare a noului Plan General de Urbanism, dar nu mai târziu de 30 decembrie 2018.

În cadrul primei ședințe extraordinare a noului consiliu a figurat pe ordinea de zi și punctul diverse, unde a fost adusă la cunoștință cererea de chemare în judecată formulată de către Reclamanta Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea, ce formează obiectul dosarului nr. 3857/118/2016 privind anularea/suspendarea HCL nr. 30/21.04.2016, dosar ce se află pe rolul Tribunalului Constanța.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii