Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis „Este o zi tristă pentru România. Victor Ponta a sacrificat interesul României în interes personal”

ro

09 Jun, 2015 18:19 1042 Marime text
 
 Președintele României Klaus Iohannis a făcut declarații de presă în urma ședinței CSAT. El a anunțat, la Palatul Cotroceni, că Stategia de Apărare a fost transmisă Parlamentului pentru aprobare.

„Mă voi referi prima dată la CSAT, acolo unde primul punct pe ordinea de zi a fost Strategia de Apărare. Viziunea mea este una a României puternice în Europa şi în înteriorul ei. Membrii CSAT au transmis Strategia de Apărare Parlamentului pentru aprobare. Problema defrişărilor este o prioritate naţională. S-a transmis ca Guvernul să creeze o legislaţie care să nu mai permită ceea ce se întâmplă”, a declarat Iohannis.

De asemenea, șeful statului a vorbit și despre cazul Ponta.

„Este o zi tristă pentru România. Am văzut că premierul spune că este nevinovat. Nici eu, nici dumneavoastră nu putem să stabilim în ce măsură are el dreptate sau procurorii. Acest lucru trebuie stabilit de justiţie, dar pentru asta dosarul trebuie să ajungă în instanţă. Victor Ponta a avut trei variante şi a ales-o pe cea mai proastă. Cea mai onorabilă ar fi fost să demisioneze. A doua: ar fi putut să îşi îndemne colegii să voteze cererea justiţiei. A ales-o pe cea mai proastă: s-a folosit de calitatea de prim-ministru pentru ca cererea să nu fie încuviințată. Victor Ponta a sacrificat interesul României în interes personal. Ce să înţeleagă cetăţenii, că există două Românii? Una a lor şi una a lui Victor Ponta?”, a mai adăugat președintele.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii